Cum cumpar

Prin intermediul site-ului www.tehnoproclima.ro puteti comanda online aparatele de aer conditionat dorite astfel.

1. Adaugati fiecare produs in cosul de cumparaturi, folosind butonul “Adauga in cos”.

2. Pentru finalizarea comenzii trebuie sa activati “Coș de cumpărături” sau "Finalizați cumpărăturile!". Veti fi directionat la sectiunea cosului de cumparaturi unde vedeti toate produsele adaugate de dvs pentru achizitionare si unde puteti modifica numarul de bucati, puteti elimina produse, ....

3. Pentru continuarea procesului de comanda trebuie sa activati butonul “Comanda”

4. Aici aveti doua posibilitati:
a) Înregistrează cont nou - Odata inregistrat pe site, va veti crea un cont care va va ajuta sa econimisiti timp, astfel incat veti cumpara mai usor produsele dorite si veti avea acces rapid si facil la istoricul si starea comenzilor
b) Comandă fără cont
Alegeti variata dorita si apasati butonul "Continuare".

5. Veti fi directionat la sectiunea in care trebuie sa completati informatiile de facturare. Dupa completarea acestor informatii apasati butonul "Continuare".

6. Veti fi directionat la sectiunea in care trebuie sa alegeti metoda de livrare a produselor, apoi apasati butonul "Continuare".

7. Veti fi directionat la sectiunea in care trebuie sa alegeti metoda de plata a produselor. La aceasta sectiune aveti de bifat obligatoriu caseta "Am citit și sunt de acord cu Termeni si conditii", apoi apasati butonul "Continuare".

8. La ultimul punct verificati detaliile comenzi dvs si daca totul este OK apasati butonul "Confirmare comanda".

Dupa trimiterea comenzii trebuie sa va apara pe ecran un mesaj de succes, iar pe mail veti primi detaliile comenzii dvs.

Spor la cumparaturi!!!